maanantai 11. toukokuuta 2009

Pointshop


Päätin ihan kokeilumielessä tehdä pienen tilauksen Pointshop.fi:stä. Tilasin yhden mansikkapurkan, ja se tulikin perille melko nopeasti. Lähetin ylläolevan kiitosviestin pointshopille, ja siitä saakin osan tuotteen pisteistä takaisin itselleen.

Pointshopista voit tilata esimerkiksi konsolipelejä, vaatteita, elektroniikkaa tai vaikka karkkia - ja kaikki ihan ilmaiseksi. Ainoastaan pisteitä käytetään maksukeinona. Pisteitä voi kerätä esimerkiksi bloggaamalla, vastaamalla kyselyihin sekä vierailemalla eri sivustoilla. Helppoa, mutta suurempiin ostoksiin pisteitä täytyy kerätä melko kauan. Suosittelen!

Jos tahdot liittyä kauttani ja samalla auttaa minua keräämään pisteitä, liity käyttämällä tätä linkkiä: http://www.pointshop.fi/?ref=2234512 :-) Kiitos.

5 kommenttia:

sofia kirjoitti...

hihii, mä liityin sun kautta ja saitko ne 700 pistettä ? :))

p.s. kiva blogi!!

hunajahiiri kirjoitti...

Sofia: Voi tuhannet kiitokset kun liityit! :-) Pistesaldoni karttui 700 pisteellä.

Mites on pointshoppaus lähtenyt käyntiin? :>

Aikku kirjoitti...

Mäkin taijan liittyä :D Onko se siis sitten ihan ilmasta että ei tarvi maksaa missään vaiheessa mistään ? ei edes postikuluista ? X>

Aikku kirjoitti...

menin tuon linkin kautta . saitko ne pisteet ? :)

hunajahiiri kirjoitti...

Aikku: En tainnut saada pisteitä liittymisestäsi. :o Oletko varmasti tehnyt jo numerotakuun? Ilman sitä en voi saada suosittelupisteitä.

Mutta tuo on tosiaan aivan ilmainen. Ei tarvitse maksaa postikuluista tai mistään muustakaan! :)