torstai 1. lokakuuta 2009

Lumenen Excellenght ripsiväri

Postilaatikkoon kolahti taas eilen jotain varsin mielenkiintoista; nätti pahvipaketti Lumenen logolla varustettuna.




Osasinkin jo heti aavistella, että nyt se odottamani tuote sitten saapui. Ja niinhän siinä kävikin.

Olin siis yksi niistä onnekkaista, jotka pääsivät testaamaan Lumenen uutta Excellenght -mascaraa erään kampanjan kautta. Täytyy testailla ripsiväriä muutaman päivän ajan, jonka jälkeen menen tekemään oman arvioni tuotteesta. :-)

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Toi Lumene taitaa olla jo vanha kampanja, mut olis ihanaa jos liittäisit jotain linkkiä aina messiin mistä tuotteet ovat.. Lisämainostahan se on brändille, mutta lukijat ovat varmasti "Mulle kans!"-fiilareissa lukiessaan tätä. ;>

hunajahiiri kirjoitti...

Joo, tämä lumenen kampanja on ikävä kyllä jo päättynyt. Näissä on aina se huono puoli, että kun olen ehtinyt saada tuotteen itselleni ja tehnyt siitä postauksen, varsinainen kampanja tai ilmaisnäytteiden jakelu on sillä hetkellä jo ehtinyt vanhentua.

Yritän liitellä linkkejä mukaan aina kuin vain mahdollista. :-)

Anonyymi kirjoitti...

voisitko kertoa tänne aina mistä tilailet näitä kun ite en millään meinaa löytää ilmaisnäytteitä vaikka kuinka niitä metsästän.. elisi kiva kokeilla itsekkin

hunajahiiri kirjoitti...

Anonyymi: Yritän jatkossa laittaa näytelinkkejä mahdollisuuksien mukaan. :-) Mutta kuten olen usein kommenttiboksiin harmitellut, monet näytekampanjat ovat ehtineet jo loppua kun olen saanut tuotteen itselleni ja julkaistua sen tänne blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

voi ihana! ois kiva saada
tommonen omaan postilaatikkoon =)
kiva kun pidät tämmösiä sivuja.
Ois kiva kans jos parhaas mukaan
laittelet niitä sivuja (jos on
vaikka kampanja ja on kisa) mihin
sitten osallistua/ilmottautua :)